fbpx

NLB Banka ju mundëson të blini banesë në kompleksin më modern të Prishtinës – Linda Premium Residence!

Të gjithë kemi dëgjuar për Linda Premium Residence – kompleksin afaristo banesor në zonën “Prishtina e Re”, që po jetësohet nga Al Trade Center me kushtet më moderne të mundshme në vendin tonë!

Duke ofruar çdo gjë – nga sistemi “Smart Home”, pishina e sauna, e deri tek kopshti për fëmijë, Linda Premium Residence është bërë ëndërr e secilit për të jetuar!

Pasi që blerja e një banese në vendin më ideal të mundshëm është diçka afatgjate, Al Trade Center ka marrëveshje me NLB Bankën për t’ua lehtësuar qytetarëve procesin e blerjes.

NLB Banka u ofron mundësinë e pagesës me këste mujore deri në 20 vite, me normë preferenciale të interesit dhe hipotekë mund ta vendosni vetëm banesën të cilën e financon banka!

Përndryshe, në mesin e shumë kushteve të mira që Linda Premium Residence, përfshihet edhe:

– Mjeku dhe barnatorja e lagjes
– Siguria 24/7 me kamera
– Parkingu i mjaftueshëm
– Restoranti, etj.

Siç edhe mund ta shihni vet, blerja e një banese në Linda Premium Residence sigurisht sjell shumë e shumë përfitime e kushte të mira, prandaj mos hezitoni dhe kontaktoni në:

0800 77 770 (pa pagesë), +383(0)49 606209 , +383(0)49 777 127+383(0)49 318 676, +383(0)44 976 777 info@altradecenter.com www.altradecenter.com

Join The Discussion

Compare listings

Compare