fbpx

Kompas Patundshmëri

Property Types

  • 28% Apartment
  • 6% Villa
  • 67% Other

Property Status

  • 28% For Sale
  • 17% For Rent
  • 56% Other

Property Cities

About Kompas Patundshmëri

KOMPAS është kompani e përbërë nga nje staf profesional dhe me eksperience të cilët ofrojnë sherbimin e ndermjetesimit në shit-blerje dhe qira-dhenie të patundshmërive (Banesa, Shtepi, Lokale dhe Troje) Ofrojmë Banesat më të mira nga ndërtuesit më të mirë! 

0 Review

Sort by:
Leave a Review

Leave a Review

Compare listings

Compare