fbpx

KONTAKTI

Krijoni pyetjet e juaja personale dhe lidhni nevojat e juaja me Qerashitje.


For inquiries contact:

Amy Miller
Beqir Kastrati, Mati 1, Prishtinë
qerashitje@gmail.com

Corporate Headquarters
Beqir Kastrati, Mati 1, Prishtinë
qerashitje@gmail.com

Adresa: Rruga Beqir Kastrati, Mati 1, Prishtinë

Compare listings

Compare