fbpx

Trekëndëshi Patundshmëri

Property Types

  • 250% Banesa
  • -150% të tjera

Property Status

  • 250% Ne shitje
  • 150% Me qera
  • -300% të tjera

About Trekëndëshi Patundshmëri

Agjencia e pasurive të patundshme. Ndërmarrim veprime ndërmjetësimi në shitblerjen apo qiranë e banesave, shtëpive, dyqaneve dhe tokave.

0 Vlerësim

Rendit sipas:
Lini një Vlerësim

Lini një Vlerësim

Compare listings

Compare