fbpx

Trading Patundshmeri

Bulevardi Bill Klinton Pristina

Property Types

  • 250% Banesa
  • -150% të tjera

Property Status

  • 250% Ne shitje
  • -150% të tjera

About Trading Patundshmeri

Rrjeti- TRADINGshpk – REAL ESTATE ka filluar edhe me shitjen blerjen si dhe dhënjen me qera të Padundshmërive .Me qmimet më te mira në treg si dhe stafin profesional jemi të vetmit që japim edhe këshilla se ku është më së miri të investohet .

0 Vlerësim

Rendit sipas:
Lini një Vlerësim

Lini një Vlerësim

Compare listings

Compare