fbpx

Prishtina Real Estate

Rr. Luan Haradinaj H.21 Nr.1 Pristina

Property Types

  • 167% Banesa
  • -67% të tjera

Property Status

  • 167% Ne shitje
  • 100% Me qera
  • -167% të tjera

About Prishtina Real Estate

Bejmë ndërmjetësimin në shitblerjen dhe qiradhenien e : Trojeve, Lokaleve, Shtëpive, Banesave, Objekteve Afariste.

0 Vlerësim

Rendit sipas:
Lini një Vlerësim

Lini një Vlerësim

Compare listings

Compare