fbpx

Model Slovenia

Rr. Hajrullah Zymi , Fushë Kosovë

About Model Slovenia

Model Slovenia është ndërmarrje ndërtimore me traditë disa vjeçare,e cila është themeluar ne bashkëpunim me konsulentë dhe ekspert sllovenë te ndërtimit. Aktivitetet kryesore të ModelSloveni-së janë: projektimi, ndërtimet e ulëta dhe të larta dhe shërbimet shit-blerëse të banesave dhe lokaleve afariste. Selia kryesore e kompanisë gjendet në Prishtinë. Sot, Model Slovenia është njëra nga kompanitë më të njohura ndërtimore në tregun e Kosovës për ofrimin e hapësirave të përshtatshme për banim (banesa dhe shtëpi individuale) dhe për afarizëm.

0 Vlerësim

Rendit sipas:
Lini një Vlerësim

Lini një Vlerësim

Compare listings

Compare