fbpx

Kompas Patundshmëri

Property Types

  • 31% Banesa
  • 6% Villa
  • 63% të tjera

Property Status

  • 31% Ne shitje
  • 19% Me qera
  • 50% të tjera

About Kompas Patundshmëri

KOMPAS është kompani e përbërë nga nje staf profesional dhe me eksperience të cilët ofrojnë sherbimin e ndermjetesimit në shit-blerje dhe qira-dhenie të patundshmërive (Banesa, Shtepi, Lokale dhe Troje) Ofrojmë Banesat më të mira nga ndërtuesit më të mirë! 

0 Vlerësim

Rendit sipas:
Lini një Vlerësim

Lini një Vlerësim

Compare listings

Compare