fbpx

A.P ARTI

Rr. vëllezrit Gërvalla Ferizaj

Property Types

  • 250% Banesa
  • -150% të tjera

Property Status

  • 250% Ne shitje
  • -150% të tjera

Property Cities

About A.P ARTI

Ndërmjetsim dhe shitblerje: Shtëpive, Villave, Banesave, Objekteve, Tokave, Lokaleve afariste.

0 Vlerësim

Rendit sipas:
Lini një Vlerësim

Lini një Vlerësim

Compare listings

Compare