fbpx

Blini banesë në Linda Premium Residence dhe gëzoni këto kushte që ky kompleks jua ofron

Kompleksi afaristo banesor, Linda Premium Residence, që po jetësohet nga Al Trade Center, është popullarizuar gjithandej për shkak të standardeve të larta evropiane me të cilat po ndërtohet dhe për shkak të kushteve që i ofron.

Duke u bërë vendi i ëndrrave ku gjithsecili dëshiron të jetojë me familje, blerja e banesës në Linda Premium Residence sigurisht se e ka një tërësi përfitimesh.

Duke filluar nga ajri i pastër që me familjen tuaj do ta thithni për shkak të hapësirave të shumta gjelbëruese e deri tek ruajtja e shëndetit fizik në palestrën që gjendet brenda kompleksit.

Ju do të kurseni edhe kohë të mjaftueshme gjatë ditës, duke mos pasur nevojë t’i dërgoni fëmijët në kopshte të largëta sepse do ta keni kopshtin brenda kompleksit, i cili do të jetë modern e i dashur për fëmijët tuaj.

Për çdo konsultim apo trajtim shëndetësor, ju do ta keni mjekun e lagjes, i cili do të njihet për së afërmi me stilin tuaj të jetesës dhe do t’i bëjë diagnostikimet më të sakta, ndërkohë që jua dhuron këshillat më të mira.

Parkingu i mjaftueshëm do t’jua largojë brengën se ku ta lini veturën pasi të ktheheni nga puna.

Pas pune ju vetëm mund të ktheheni në banesën e pajisur me teknologjinë “Smart Home”, të pushoni dhe të dilni të hani darkë në restorantin e lagjes apo të relaksoheni në pishinën, saunën e spa-në që i keni shumë afër jush!

Siç edhe mund ta shihni vet, blerja e një banese në Linda Premium Residence sigurisht sjell shumë e shumë përfitime e kushte të mira, prandaj mos hezitoni dhe kontaktoni në:

0800 77 770 (pa pagesë), +383(0)49 606209 , +383(0)49 777 127+383(0)49 318 676, +383(0)44 976 777 info@altradecenter.com www.altradecenter.com

Join The Discussion

Compare listings

Compare